AIE-2 şi ridichea din poveste

(Poveste rusească)… A crescut moşul o ridiche. Ridichea a crescut mare-mare! A încercat moşul s-o smulgă şi n-a reuşit. A chemat atunci moşul – baba. Baba se apucă de moş, moşul de ridiche; trag-trag, însă nu pot smulge ridichea.

Cheamă atunci bunica pe nepoţică. Nepoţica se apucă de bunică, bunica de moş, moşul de ridiche; trag-trag, însă nu pot smulge ridichea.

Cheamă atunci nepoţica pe căţelul  Juju. Juju – de nepoţică, nepoţica de bunică, bunica de bunel; trag-trag, însă nu pot smulge ridichea.

Cheamă atunci Juju – pisica. Pisica – de Juju, Juju – de nepoţică, nepoţica de bunică, bunica de bunel, bunelul de ridiche; trag-trag, însă nu pot smulge ridichea.

Cheamă atunci pisica – şoarecele. Şoarecele – de pisică, pisica – de Juju, Juju – de nepoţică, nepoţica de bunică, bunica de bunel şi … (în sfârşit !) au smuls ridichea !

Notă: Dacă ne uităm atent la desen observăm că toţi participanţii la proces sunt mulţumiţi de rezultat.






Vă rugăm să recomandaţi acest articol prietenilor Dvs.:
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Salvează legătura permanentă.
Jurnalul istoricului de veghe

Aboneaza   Dezaboneaza

66 răspunsuri la AIE-2 şi ridichea din poveste

  1. Gheorghe spune:

    :) )

    Răspunde
    +1 -1  0
  2. Ion Lazar spune:

    pare totus ca unul din cei sase nui prea bucuros ,de aceia trebuie de “multumit ” cu o coada de ridiche

    Răspunde
    +1 -1  0
  3. Valenta spune:

    Da, dar ridichea e ROSIE!

    Răspunde
    +1 -1  0
  4. Valenta spune:

    totusi, va felicit cu formarea AIE-2 si zdrobirea morala a pcrm-ului…
    gata cu ei, se duc cu viteza in jos.
    Acum ramane sa luptam cu mafia…

    Răspunde
    +1 -1  0
    Aflaţi cine au fost strămosii Dvs. din ultimii 300 de ani
  5. jj spune:

    In Romania povestea a fost nu cu ridichea ci cu nuca. (Gorbaciov a spus : Ceausescu va fi o nuca tare greu de spart).

    Răspunde
    +1 -1  0
  6. dracula spune:

    Totusi eu nu inteleg, ce inseamna o jujuca??? O fi din limba rusa?

    Răspunde
    +1 -1  0
  7. NYK spune:

    Hai sa nimicim tot ce-i roshu…

    Răspunde
    +1 -1  0
  8. NYK spune:

    un vers voi ati utat,
    ca juju-i catel tarcat,
    ansa ridichea-i de mancat…

    Răspunde
    +1 -1  0
  9. NYK spune:

    rectific”insa”…

    Răspunde
    +1 -1  0
  10. ionut spune:

    Candva SUA si UE vor creste, iar Rusia va scadea si atunci se va sfarsi cu ridichea.

    Răspunde
    +1 -1  0
  11. ionut spune:

    a se citi “daca ” in loc de “dva”

    Răspunde
    +1 -1  0
    Aflaţi cine au fost strămosii Dvs. din ultimii 300 de ani
  12. Trubadur spune:

    Oare Mocanu nu a spus adevarul inca in august? – mafiotul a urcat in capul mesei.
    Asa ca ridichea este si rosie si iute. Insa noi vom da ridichea prin razatoare si vom adauga si otet, si sare. Solutii intotdeauna sunt!

    Răspunde
    +1 -1  0
  13. tania spune:

    O comparatie foarte si foarte reusita. Tot ce este genial – e simplu.

    Răspunde
    +1 -1  0
  14. xyz spune:

    Eu nu cred ca toata lumea este multumita. Nu vedeti cat de discret a fost eliminat dela orice structuri active de conducere PL, singurul partid pro romanesc. Va asigur ca lucrul acesta a fost observat in Romania. Poate sa vrea Comisia Europeana sa faca nu stiu cate concesii RM, fara votul Romaniei, care in genul acesta de subiecte are drept de veto, nu se va misca un deget. Si Romania nu va sprijini neconditionat RM. Daca cineva ne considera prosti se inseala. Odata cu ajungerea lui Lupu in functia de presedinte al RM, fie el si interimar, relatiile cu Romania se vor raci imediat. Veti vedea!

    Răspunde
    +1 -1  0
  15. xyz spune:

    Stiu sigur ca Basescu nu-l poate suporta pe Lupu. A afirmat-o direct. Iar in chestiuni de genul acesta Basescu nu uita si mai ales nu glumeste. Interesati-va ce s-a intamplat in final cu adversarii politici ai lui Basescu in Romania. La fel ca si in cazul lui Putin toti au ajuns pe mana parchetului ( procuratura ). De aici au si pornit tensiunile in alianta.

    Răspunde
    +1 -1  0
  16. dova spune:

    dintre toate personajele nu toate mananca ridiche!

    Răspunde
    +1 -1  0
  17. dova spune:

    de scos au scos-o , dar de mancat… nu prea…
    s-api e cam mare ridichiora, un mutant, n-o ma ispravesc ei cu una cu doua

    Răspunde
    +1 -1  0
  18. taranca spune:

    Mi-am amintit ce zicea bunica-mea despre acesti ani–va veni o vreme cand in capul mesei vor sta cea cu vechea profesie si cel ce striga’ prindeti hotul! iata ca am ajuns asemenea vremuri.

    Răspunde
    +1 -1  0
  19. Andok spune:

    Protestez !!!!

    De ce PL e soricelul si nu catelul ? Nu e drept asa.

    Răspunde
    +1 -1  0
  20. COSTIN spune:

    intr-adevar e o mare greseala politica raminerea lui voronin in fruntea pcrm… la fel nerenuntarea la numele compromis de partid al comunistilor si nici macar la vechea sigla cu secera si ciocanul …cu asa ceva nu mai poti iesi astazi in europa si in lumea civilizata . cum putea oare sa-si inchipuie cineva ca cele trei mari familii politice democratice europene – popularii,sociali-democratii si liberalii – ar fi negociat “aderarea” la ue a moldovei cu adevarat si nu din vorbe cu un guvern din care sa faca parte asemenea elemente extremiste, reactionare si puternic filo-ruse ? va si dati seama cu ce mare rapiditate ar fi “impins” ajutoare occidentul catre cei care depun si astazi flori la mormintul lui lenin … sa fim seriosi . daca nici in 2010 nu s-a reformat din temelii acest colos cu picioarele de lut -pcrm- atunci cind ? si sa nu uitam ca multi din cei care au votat pcrm au facut-o mai mult din considerente etnice decit ca ar crede ceva din gugumaniile populisto-demagogice pe care le “varsa” din belsug liderii comunisti peste electorat …sa nu uitam ca grosul alegatorilor pcrm este de peste 50 de ani . de la alegeri la alegeri acest segment se va micsora … tocmai aceasta nereformare a pcrm a pus cu spatele la zid si pd . nu puteau iesi in lumea larga democratica si civilizata cu aceste vechituri politice retrograde . toate usile li s-ar fi inchis in nas si liderilor pd . europa ar fi intors spatele moldovei pentru decenii …si asa are destule probleme ca sa-si mai bata capul cu un regim care flutura secera si ciocanul la portile sale .

    Răspunde
    +1 -1  0
    • dracula spune:

      Astia nu mai pot renunta la denumirea de pcrm si la secera cu ciocanul pentru ca le-au spalat prea tare creierii basarabenilor, daca schimba ceva, aia se uita ca vitelul la poarta noua si nu-i recunosc. :) ))

      Răspunde
      +1 -1  0
  21. inaf spune:

    Dar Romania aici lipseste si nu cred sa fie multumita! Pt rezultatul soricelului…

    Răspunde
    +1 -1  0
  22. europa spune:

    Marian Lupu cand a parasit PCRM, a spus foarte clar, in PCRM nu te poti manifesta liber politic. AIE a demonstrat ca toata paleta politica este respectata. Lupu se va valoriza numai si numai in democratie, deci cu AIE. Bravo-o-o ! ! !

    Răspunde
    +1 -1  0
  23. COSTIN spune:

    Preşedintele Parlamentului European: “Salut acordul forţelor politice din R. Moldova” …

    Răspunde
    +1 -1  0
    Aflaţi cine au fost strămosii Dvs. din ultimii 300 de ani
  24. Gică Contra spune:

    Apoi si regimul Lupu este tot un comunism, numai ca-i mascat. Adica e un comunism ascuns in ambalaj democratic, insa miezul e un profund comunism de tip sovietic. La fel si cu PLDM, tot un comunism mascat, dar cu putin mai reformat decat comunismul lui Lupu.

    Răspunde
    +1 -1  0
  25. COSTIN spune:

    povestea cu AIE-2 = alianta de centru-dreapta e o mare gugumanie si minciuna fara indoiala … cum PLD s-a deplasat puternic spre centru iar PD este de centru-stinga si cum ambele partide vor avea in mina aproape toate pirghiile politice , PL pierzind si presedentia Parlamentului si pe cea interimara de presedinte al statului detinute de Ghimpu – ambele functii preluate de Lupu – PD – , putem vorbi cel mult de o alianta de centru sau “centrista” … daca vorbeam de o alianta de guvernare PLD-PL , puteam vorbi de alianta de centru-dreapta … se vede clar din luarile de pozitii ale lui Voronin si Dodon ca ori mint ori incearca sa confuzioneze publicul larg

    Răspunde
    +1 -1  0
  26. Valentina Cușnir spune:

    Nu avem niciun prilej de bucurie. Eu mai speram că pd se duce cu pcrm și peste un an aveam alegeri. Mafia a urcat în vîrful muntelui și nu va permite nimănui să o deranjeze. Ea pe noi ne va deranja în continuare și ne va șantaja. Vai de noi!!!!
    Lupu s-a ascuns anul trecut în AIE ca să nu fie tras la răspundere pentru evenimentele din aprilie dar să-l apere și pe voronin. Asta o va face și în viitor.

    Răspunde
    +1 -1  0
  27. Valentina Cușnir spune:

    Ghimpu are ce merită! A dat cu piciorul în Patrioți și în tinerii care l-au adus la putere. A angajat mai mulți dintre comuniști și a pățit-o. Nu are echipă!!! a cheltuit o groază de bani în alegeri ! Soarta lui roșca o merită !! are posibilitate să se reabiliteze poate?

    Răspunde
    +1 -1  0
  28. Valentina Cușnir spune:

    dar și Ghimpu cinstit și onest este printre milionari !!! De unde oare a luat milionul?? Are vre-o mătușă bogată peste hotare???

    Răspunde
    +1 -1  0
    Aflaţi cine au fost strămosii Dvs. din ultimii 300 de ani
  29. driving the bus spune:

    Azi ne-am ales cu o conducere rusofila.
    Mai ramanem inca cativa ani gubernie ruseasca.

    Răspunde
    +1 -1  0
  30. europa spune:

    Dna Valentina Cusnir poporul isi alege conducerea asa cum o merita. Daca cautam politicieni cinstiti 100%, apoi noi raminem fara conducere. Lumea n-are alta inventie decat ca politicienii sa conduca statul. Stim, ca se spune ca politica este prea serioasa, pentru a incredinta-o politicienilor. Singura tot ati fost in politica, am crezut si credem totusi in voi. N-avem alti politicieni decat acei, care au terminat scoala, care exista in RM.

    Răspunde
    +1 -1  0
  31. Nexa spune:

    Raspuns lui dracula
    care-si punea intrebarea, retorica de altfel :”Daca mai apuca Basescu primavara”.
    Le apuca, le apuca si pe cele din 2014.

    Nu e printre preferatii mei, dar in Romania nu prea poti schimba Presedintele tarii ca in Republica Moldova (ca te-ai enervat si “vrei si tu un rand” – vezi Lupu), de ex.

    Răspunde
    +1 -1  0
  32. europa spune:

    Eu prefer un politicean care are un milion si nu-i comunist, decat ca Voronin cu multe milioane si un comunist aprins. Comunistii nationalizeaza tot capitalul privat. Cand Voroni va darui edificiile de pe str. Ciocirlia statului? El a promis-o!!!

    Răspunde
    +1 -1  0
  33. ionescu tudor spune:

    La Multi Ani, d-voastra si familiei d-voastra,d-nule dr. V. Stavila. Cu respect, Tudor.

    Răspunde
    +1 -1  0
    Aflaţi cine au fost strămosii Dvs. din ultimii 300 de ani
  34. Mihai spune:

    La multi ani pentru toti!
    Iar apare la rampa cetateanca Cusnir cea care la 4 aprilie 2005 la votat neconditionat pe comunistul Voronin la cirma R. Moldova. Rusine, ar trebui benevol sa treceti in istorie.
    Multumiti-i statului ca pentru tradare sunteti asigurata cu pensie buna, insa sa nu uitati ca e de pe spatele poporului pe care l-ati mintit si tradat fara rusine.

    Răspunde
    +1 -1  0
  35. Mihai spune:

    Jos comunistii si ppcd-istii!!!
    Ne fac poporul de rusiene.

    Răspunde
    +1 -1  0
  36. xyz spune:

    Marian Lupu, bizar personaj, alunecos, abil, perfid chiar. I-am urmarit tonul ritos, rastit, ambitios, care denota arivism. I-am urmariit limbajul voit pretios, bombastic, demagogic, care ascunde complexele sale multe si grele. I-am urmarit seninatatea, tupeul cu care minte, care denota o totala lipsa de caracter. In scurt timp individul asta va deveni un Lukasenko 2. Daca omul nostru, de la inaltimea staturii sale, scapa in presedinte ales, 20 de ani nu mai scapa Republica Moldova de el.

    Răspunde
    +1 -1  0
  37. Zarathustra spune:

    “Notă: Dacă ne uităm atent la desen observăm că toţi participanţii la proces sunt mulţumiţi de rezultat.”

    Mai ales soricelul PList, care in cele din urma a “contribuit” la zmulgerea ridichiei, fie el si “soricel”, dar fara de care nu avea sa se intample ceia ce s-a intamplat. Dar acest soricel pe urma va realiza ca aceasta ridiche la nimic – inafara de ajutorul oferit – nu ii este de folos, decat babei” “mosneagului” si “nepoticai” . poate aceasta idee, din desenul respectiv, a dorit dl Stavila sa ne-o induca…?

    Răspunde
    +1 -1  0
  38. Zarathustra spune:

    Mai ales soricelul PList e multumit…, care in cele din urma a “contribuit” la zmulgerea ridichiei, fie el si “soricel”, dar fara de care nu avea sa se intample ceia ce s-a intamplat. Dar acest soricel pe urma va realiza ca aceasta ridiche la nimic – inafara de ajutorul oferit – nu ii este de folos, decat babei” “mosneagului” si “nepoticai” . poate aceasta idee, din desenul respectiv, a dorit dl Stavila sa ne-o induca…?

    Răspunde
    +1 -1  0
    Aflaţi cine au fost strămosii Dvs. din ultimii 300 de ani
  39. Valentina Cușnir spune:

    Mișa! Ești un ticălos plătit din banii poporului!!!! Toată lumea normală la cap știe că eu la 04 aprilie 2005 nu l-am votat pe voronin!!!! Așa că nu mai împuți aerul, lepădăturo!!!! Nu-mi gzîndărî fundul cu labele tale murdare că oricum nu-mi vei găsi neajunsuri!!!! Asta te face pe tine și șeful tău să turbați de ciudă!!!!! Trebuie să cunoască lumea adevărul și îl va cunoaște!!!!! De asta vă temeți!!! Nu veți scăpa de pedeapsă!!!! roșca nu a mai nimerit în parlament și așa vor păți toți care vor încerca să-mi ponegrească numele și să mintă cetățenii!!!

    Răspunde
    +1 -1  0
  40. Mihai spune:

    Doamna, ati fost aleasa poporului inclusiv cu votul meu si nu e bine sa ma insultati. V-ati coborit la nivelul unei mahalageoaici, desi, posibil ca asta va caracterizeaza.
    V-am urmarit zilele trecute la publicatv, pacat ca ei nu se organizeata emisiuni interactive asi fi vrut sa discutam in emisie directa.
    Imi sunteti indiferenta in calitate de cetatean al R. Moldova, insa cind vorbiti in calitate de om politic imi provocati repulsie. Stiti prin ce va deosebiti de cei din echipa lui Voroniv? Prin faptul ca ei tot timpul au fost sinceri cind si-au expus optiunile lor politice, insa voi, cei din PPCD ati mintit poporul, l-ati vindut ocupantilor rusi. Acum meritati doar dispretul nostru, a celor care v-am votat si am crezut in voi.
    Doamna, mai bine cresteti rosii sau mai duceti-va la munca in Italia ati aduce folos omenirii.

    Răspunde
    +1 -1  0
  41. Valentina Cușnir spune:

    Mișa! îmi place că reacționezi! Nu-ți place adevărul??? Te temi de el???
    La Publika mai erau și alții! Nu aveai decît să privești alt program dacă nu-ți plăcea ceva! Dar te sfătui să mă asculți de fiecare dată și vei înțelege că minți Dta și nu eu!!!
    Nu ești bun nici de crescut roșii că și plantele au nevoie de oameni cinstiți să le crească!!
    În Italia voi merge de cîte ori voi fi invitate sau voi găsi de cuviință, nu atunci cînd mă vor sfătui netoți ca Dta!!! Și acolo au nevoie de adevăr!!!
    Capeț ticăloșilor și mincinoșilor!!!!

    Răspunde
    +1 -1  0
  42. xyz spune:

    1 ianuarie 2011. Concert al cunoscutului interpret roman, Victor Socaciu, senator PSD in Parlamentul Romaniei, fost bun prieten al poetului Adrian Paunescu, care toata viata a fost un politician de stanga. Apropo de numirea domnului Lupu in functia de Presedinte al Parlamentului Republicii Moldova a afirmat cu tristete in glas: Probabil ca e bine ca s-a ajuns, in final, la un liman. Dar stati linistiti dragi moldoveni, razboiul romano-roman continua. Orice comentariu este de prisos. Si senatorul Victor Socaciu este un politician de stanga… Cum arata stanga la dumneavoastra? Incredibil!

    Răspunde
    +1 -1  0
  43. Mihai spune:

    Doamna, ceea ce scrieti e atac la persoana, v-ati coborit la nivelul invataturii lui Iu. Rosca.
    E jenant sa urmaresti cum o doamna gindeste intr-un limbaj de strada, insa ma rog – asta e intelectualitatea R. Moldova.
    Referitor la emisiunea de la publicatv, am urmarit-o cu placere, pacat ca nu am avut posibilitate sa discutam in emisie directa. Cine nu stie ca sunteti una din tradatorii R. Moldova posibil ca v-a dar dreptate in multe lucruri pe care le-ati enuntat, asa insa, semanati cu un cadavru politic care nu-si accepta infringerea.
    Sfat: creati un ONG in care sa va adunati toti confratii de partid care l-ati votat pe Voronin si delectati-va de situatia in care ati aduc R. Moldova – e doar opera voastra, a tradatorilor si vinzatorilor de neam si tara.

    Răspunde
    +1 -1  0
    Aflaţi cine au fost strămosii Dvs. din ultimii 300 de ani
  44. Mihai spune:

    Pentru V. Cusnir
    Va rog sa nu-mi scrieti prenumele in limba ocupantului.

    Răspunde
    +1 -1  0
  45. elena spune:

    Cum nu vad diferenta de “valori si principii” intre componentele Parlamentului AIE si PCRM,tot asa si intre “Mihai” si Valentina Cusnir. Ambilor li se pare ca sunt de “nepretuite perlele lor” insirate pe pagina electronica. Iurie Rosca are o vina:ca a fost credul cu “exemplare” asemenea V.Cusnir si asemenea ei.El cum a fost de la formarea PPCD-lui,asa si acolo este,pe cand cei mentionati ati dizertat.Si-atunci ma intreb:cine-i tradatorul ? Eu stiu cu siguranta ca voi sunteti acei ce l-ati tradat pe Iurie Rosca si PPCD,deaceea nu ma intereseaza ce ve-ti scri in adresa opiniei mele. Cu nesocotitii,prostii si tradatorii nu discut in nici un fel!

    Răspunde
    +1 -1  0
  46. Amonit spune:

    Amonit spune:
    ianuarie 1, 2011 la 1:38 pm

    DODO,
    Valeriu Ciobanu le doreşte comuniştilor din Basarabia mulţi ani şi toţi la puşcărie,acolo vesel să vă fie,să mâncaţi toţi dintr-o treucă,să trăiţi trăsniţi cu leuca, Pe BORONIN – boşorog, să-l păstraţi ,că-i demagog…
    Tu plasează pe-al tău blog, tainele lui papa Vova şi arată-le te rog,la tot neamul din Moldova…
    Hai Dodoane nu uita, că-i mai bună ПРАВДА mea !!!

    Răspunde
    +1 -1  0
  47. elena spune:

    “Amonit” cu cap jiulit,cine oare te-a botit?
    C-ai ramas asa de tont si ca nu-ti mai gasesti vre-un rost.
    “Comentand cu harnicie” imbecila ta “dodo”-manie!
    De cat c-un “Amonit” si prost mai bine cu Dodu-n post.
    Fie chiar si opozant; de cat un “Amonit”-traficant.
    Traficant de glume proaste incarcate-n tir de noapte…
    Incarcat si cu tigari de milioane,pe la vami si in peroane…

    Răspunde
    +1 -1  0
  48. xyz spune:

    In ajunul Craciunului, ca niciodata, un imbold interior m-a impins sa va sugerez sa ascultati colindele romanilor in interpretarea exceptionala a corului Madrigal, acest Bun al Patrimoniului Mondial UNESCO pe care romanii l-au daruit umanitatii in 1992. Pe 1 ianuarie 2011, maestrul Marin Constantin, cel care la 11 aprilie 1963 a infiintat Madrigalul, la varsta de 86 de ani, a plecat pe planeta lui si ne-a lasat neconsolati. Dumnezeu sa-l odihneasca!

    Răspunde
    +1 -1  0
    Aflaţi cine au fost strămosii Dvs. din ultimii 300 de ani
  49. Valentina Cușnir spune:

    lui Mișa și Lena care sunt una și aceeași persoană! De cîte ori să vă spun că nu l-am votat pe voronin la 04 aprilie 2005!!! Am stricat buletinul de vot și am rămas în serviciul Poporului meu!!Așa de tare vă gzîrîie acest adevăr că și peste atîțea ani nu vă lasă să dormiți liniștit!!! Voi îi socotiți politicieni doar pe deputații în parlament??? Mișa zicea că roșca l-a trădat puțin mai sus iar acuma îl laudă! Iaca el este cadavru politic! Nu roșca a greșit cînd m-a înscris în lista electorală în 2005 că nu i-a dăruit cineva partidul lui. Și dacă eu nu aș fi fost bună atunci de ce fără mine srl-ul lui nu a mai intrat de trei!!!! ori la rînd în parlament și nu va mai intra niciodată!!!!!PPCD-ul nu există !!! roșca are un srl cu absolut alți membri decît cei din partidul PPCD!!!!!

    Răspunde
    +1 -1  0
  50. Elena spune:

    Dna Cusnir V. Desi ati fost parlamentara,scuzati da-mi faceti o impresie de un personaj incarturar si incult!Recititi-va mesajul si o sa va convingeti de adevarul acestor cuvinte… Daca astfel de membri a avut PPCD,este normal ca acest partid al celor saraci si multi,sa nu mai aiba acces in Parlamentul R.Moldova. Cine au fost in acest forum suprem al tarii de la 1990 incoace??? Doar in acea legislatura din 1990 au fost multi ce reprezentau cu adevarat poporul!Imi amintesc cu lux de amanunte cum asa numitii “reprezntanti ai intelectualitatii”, care astazi sunt “importanti liberali si democrati” au tradat Miscarea de Eliberare Nationala si din deputati ai FPM s-au facut peste noapte agrarieni si independenti.Intrebatii pe Hadirca Ion,pe Ghimpu Misha,pe Matei(Mateiciuc) V.,Nedeliciuc,Mosanu,etc.,care apoi au pregatit venirea in forta a lui P.Ch.Lucinschi,intinzandu-i chiar si covorul rosu la intoarcere.Eu tin bine minte si de un alt “mare patriot” ,devenind agrarian dupa cateva sedinte ale Parlamentului, Nicolae Todos,din Andrusul de Sus.Filiera securitatii au fost si raman in continuare,diferenta ramanand doar in schimbarea denumirilor de partide si familii. Daca era-ti un adevarat politician si nu o portavoce de “baba de la targ”,cu siguranta altfel ar fi derulat evenimentele in tara noastra.Ma tem enorm ca acum de la reeditarea AIE-2 se incepe finalul sfarsitului democratiei in R.Moldova si foarte curand se va instaura o dictatura. Cum va arata aceasta dictatura,pot sti doar cei bogati,depuatii partidelor care au acces in Parlament. Nu va suparati doamna V.Cusnir,dar am impresia ca dta si asemenea ati compromis total PPCD,anume si cu “aportul” dumitale avem ceea ce avem. Nu-mi mai scrieti pentru ca-mi produceti senzatii neplacute.Sunteti un om negativ pentru mine ,asa cum pentru dta este PPCD si Iurie Rosca,Presedintele PPCD.

    Răspunde
    +1 -1  0
  51. xyz spune:

    Stimate domnule Stavila,
    In primul rand va transmit cele mai sincere urari de bine cu ocazia anului nou 2011 si a Craciunului.
    In al doilea rand as dori sa stiu ce stiti dumnevoastra despre dosarul 4094/866/2007 intre Grigore Petrenco si statul roman si chestiunea 554 din 26 iunie 2008, materializata in documentul nr. 11668 al Consiliului Europei avand urmatorul continut:
    “În ce măsură atitudinea autorităţilor româneşti este conformă cu normele Consiliului Europei, şi ce dispoziţii va lua Consiliul Miniştrilor pentru a preveni violarea dreptului Moldovenilor din România de a avea o identitate naţională, şi pentru a pune capăt acestui viol ?”.
    Documentul nr. 11668 se afla si astazi pe lista de discutii a Consiliului Europei.
    Avand in vedere ca atat PDM cat si PCRM, avand impreuna un suport electoral, conform rezultatelor oficiale ale ultimelor alegeri parlamentare anticipate, de 57%, impartasesc punctul de vedere al domnului Grigore Petrenco, inseamna ca noi romanii avem o problema grava in relatia cu majoritatea populatiei Republicii Moldova. Deoarece PL, singurul aparator al identitatii romanesti a populatiei majoritare din Republica Moldova, a fost marginalizat in cadrul AIE, nemaiavand vreo parghie activa prin care sa-si exprime optiunile politice, se chiama ca Rusia a obtinut exact ce-a vrut.
    Astept cu interes punctul dumneavoastra de vedere.

    Răspunde
    +1 -1  0
  52. Mihai spune:

    Pentru V. Cusnir
    Ini pare rau pentru dra.
    Nu va mai scru, imi provocati repulsie.

    Răspunde
    +1 -1  0
  53. Mihai spune:

    Pentru V. Cusnir
    Imi pare rau pentru dra.
    Nu va mai scru, imi provocati repulsie.

    Răspunde
    +1 -1  0
    Aflaţi cine au fost strămosii Dvs. din ultimii 300 de ani
  54. Valentina Cușnir spune:

    Mișca! Tu ai scris pentru tine nu pentru mine! Eu nu mă supăr! Ba chiar mă bucur că îmi faci reclamă! Repulsia merge către tine din partea celor ce citesc. Ei mă cunosc după fapte și nu ascultă prostiile tale. La Mulți Ani!

    Răspunde
    +1 -1  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


+ 2 = zece

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>